Choroby z prechladnutia vás s telovými sviečkami neprekvapia

Jeseň je tu, zima už klope na dvere a s chladnejším obdobím prichádzajú aj choroby z prechladnutia. Sprevádza ich nádcha, kašeľ, zvýšená teplota, či zachrípnutie. Vyzbrojte sa proti nim tou správnou prevenciou, ktorú vám poskytnú telové sviečky.

Choroby z prechladnutia vás s telovými sviečkami neprekvapia

Choroby z prechladnutia vo všeobecnosti

Ak vás trápi zimnica, plný nos, strata hlasu alebo ostrý kašeľ, vedzte, že na vine je prechladnutie. Viete však, že celý tento proces oslabenia imunity môže nakoniec viesť k zápalu stredného ucha alebo prínosových dutín? Choroby z prechladnutia si každý človek preskáče v priemere raz ročne. U detí sa riziko dokonca zvyšuje na 5-10 prechladnutí za rok, keďže sa v škôlkach a školách infekcia veľmi ľahko prenáša. Prechladnutie je totiž vírusové ochorenie, ktoré sa šíri jednoduchým zakašlaním alebo kýchnutím.

Týmus, detská žľaza, či brzlík?

Ľudské telo je vytvorené z množstva častí, medzi ktoré patria orgány, žľazy, kosti, svaly… Týmus je žľaza, ktorá sa v našom tele vyvíja ešte pred narodením, kedy mozog, srdce, ani pečeň nepracujú na plné obrátky. Táto žľaza je najproduktívnejšia v detskom veku, pričom postupným starnutím dochádza k jej zániku. Slúži na posilnenie imunity, je schopná zničiť baktérie a vírusy. Nie nadarmo sa však hovorí, že čím sme starší, tým sme aj na jednoduché choroby z prechladnutia náchylnejší. Prirodzený proces zániku týmusu sa spúšťa v puberte a v takej 30-tke úplne stráca svoju funkčnosť. Naše telo tak viac nie je schopné vlastnej obranyschopnosti a pre správnu imunitu si vyžaduje podporu a prevenciu.

Podpora imunity a prevencia prírodnou cestou

Aj vás zaujíma, ako predchádzať oslabenej imunite, zápalom dýchacích ciest, či angíne bez nasadenia liečív? Sviečkovanie je prastará prírodná technika, ktorú používali ešte starodávne národy. Pre prevenciu problémov doporučujeme aplikáciou telových sviečok z balíčkov “Kurkuma” a “Dračia krv”.  Sviečky “Dračia krv” obsahujú veľmi účinnú živicu, ktorá je získaná zo stromov rastúcich v Amazónii. Telové sviečky “Kurkuma” obsahujú kurkumu, ktorá je známa pre svoje priaznivé účinky na obranyschopnosť a vitalitu organizmu. 

V prípade prevencie štyri dni aplikujeme 1 telovú sviečku centimeter nad pupok a po jej uhasení ďalšiu priložíme na týmus, ktorý sa nachádza v prednej časti hrudníka za hrudnou kosťou. Po štvordňovej aplikácii sviečok je potrebná jednodňová pauza, po ktorej sa celý proces podľa potreby opakuje.

Ako postupovať v prípade ochorenia?

V prípade nedostatočnej prevencie môžu nastať problémy, ktoré sa dajú aplikáciou telových sviečok zmierniť. Telové sviečky na harmonizáciu dýchacích ciest priaznivo pôsobia pri dýchacích ťažkostiach a nádche. Taktiež pomáhajú po priložení na chrbtovú stranu pri bolestiach hlavy a krčnej chrbtice. Aplikácia sviečok s potrebnými prestávkami prebieha šesť dní.

  1. DEŇ: Dve žlté sviečky sa prikladajú pod kľúčnu kosť a jedna biela sviečky asi 6 cm od krčnej jamky.
  2. DEŇ: Pauza a regenerácia.
  3. DEŇ: Dve žlté sviečky sa prikladajú pod kľúčnu kosť a jedna biela sviečky asi 6 cm od krčnej jamky.
  4. DEŇ: Pauza a regenerácia.
  5. DEŇ: Dve žlté sviečky sa prikladajú pod kľúčnu kosť a jedna biela sviečky asi 6 cm od krčnej jamky.
  6. DEŇ: Jedna biela sviečky sa prikladá asi 6 cm od krčnej jamky

Proces je vhodné opakovať podľa potreby a stavu bolestí.

NAJPREDÁVANEJŠIE: