Otestovali sme čakrové telové sviečky: Toto je výsledok a aura človeka

Stretli ste sa už s človekom, z ktorého takmer hmatateľne prúdila príjemná energia? Plná harmónie a pozitívneho vyžarovania? Energia, ktorá napriek všetkému bola ľudskému oku neviditeľná? Čakrové telové sviečky Medo, ktoré slúžia na pretransformovanie tejto energie sme vyskúšali v praxi. Takto dopadla výsledná aura.

Čo znamená aura?

Tak, ako je celý vesmír prepojený, tak je prepojený aj náš život s fyzickým telom, a jeho energetickou časťou. Telo každého človeka je obklopené energiou, ktorá je pre väčšinu z nás neviditeľná. Napriek tomu je stále prítomná, a sprevádza nás celým našim životom. Táto energia sa nazýva ľudská aura.

Aura je zrkadlom povahy, charakteru, pocitov, myšlienok, nálad, či zdravotného stavu. Je tvorená vrstvami, ktoré sú vzájomne prepojené a žiaria farbami. Farby aury sa plynutím života menia. Zdravého človeka sprevádzajú žiarivé, čisté farby. Aura chorobou zmáhaného je naopak zaťažená tieňmi, a zakalenými miestami. Táto energia dokáže napovedať mnoho o harmónii človeka. Ako však odhaliť jej slabé miesta, ak je neviditeľná?

Dosiahnuteľnosť viditeľnosti aury pre každého

S touto otázkou sme sa obrátili na odborníka diagnostiky aury. Pán Miroslav Vicena, pomocou modernej technológie určenej na fotenie aury, dokáže vyložiť energetické dráhy každého človeka. Podľa neho je ľudská aura u každého z nás na 60 – 70 % rovnaká, pričom táto časť predstavuje vrodené vlastnosti. Zvyšných 30 – 40 % je ovplyvnených prostredím, vnútornými, aj vonkajšími podnetmi.

Čakrové telové sviečky a aura

auracentre Dubnica sme absolvovali fotenie aury pred, aj po aplikácii čakrových telových sviečok Medo. Medzi prvým a druhým fotením ubehli dva mesiace, počas ktorých prebiehalo pravidelné sviečkovanie. Výsledok sa odrazil nielen vo farbách aury, ale aj v jej hodnotách.

Modrá – pred použitím telových sviečok. Žlto-zelená po použití telových sviečok. 

Odborné porovnanie aury

Z porovnania fotografií pred, aj po aplikácií čakrových telových sviečok Medo, je okamžite viditeľný rozdiel vo farbách aury. Pred aplikáciou sviečok bola aura zelenožltá, po aplikácií bola aura naopak indigovo modrofialová. Toto zvýšenie vibrácií sa prejavilo aj v úrovniach energie jednotlivých častí tela:

  1. hlava;
  2. krk;
  3. plecia;
  4. hrudník;
  5. žalúdok;
  6. brucho;
  7. spodná časť tela, kde sa v priemere hodnoty zvýšili o 100 000 Hertzov (Hz).

Uvedené zvýšenie úrovní energie sa prejavilo aj v diagrame, z ktorého je vidieť, kde sa v človeku spotrebováva jeho energia. Na diagrame tela, rozumu, duše, je vidieť, že sa zvýšila spotreba energie do duše, a poklesla spotreba energie do mysle. Človek sa tak stáva viac vnímavý na situácie, ktoré sa mu v živote odohrávajú.

Rozdiel je viditeľný aj na citovom stave, čo znamená, s akou uvoľnenosťou sa dokáže vyjadrovať voči svetu. Z výsledkov grafu vyplýva, že ide o uvoľnený prejav. V tomto prípade sa graf zobrazí ako vlnovka, sínusoida. Keď je prejav človeka naopak málo uvoľnený, graf sa transformuje do rovnej čiary. Z uvedeného porovnania je teda viditeľný prínos čakrových telových sviečok, na kvalite života každého človeka.

ODPORÚČANÉ: