Telové sviečky Medo a bolestivé problémy s obličkami

Vedeli ste, že obličky sú z hľadiska vylučovacej sústavy najdôležitejším orgánom v ľudskom tele? Denne nimi pretečie asi 200 litrov krvi a keď sú zdravé, svoju filtračnú a prečisťujúcu povinnosť si plnia 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Telové sviečky Medo na ich aktiváciu sú dokonalým prostriedkom, ktorý sa dokáže postarať o problémy s obličkami, ich blaho a predchádzať tak bolesti.

Telové sviečky Medo a bolestivé problémy s obličkami

Obličky, alebo inak nazývané “ľadviny” sú párovým orgánom umiestneným v krížoch. Ich hlavnou náplňou je zabezpečiť vylučovanie škodlivých a nepriaznivých látok z tela. To následne ovplyvňuje aj močový systém u žien, a rovnako aj mužov. Nemenej sa starajú o filtráciu krvi, ktorú zbavujú odpadových látok vzniknutých napríklad pri metabolizme. Vďaka týmto činnostiam ovplyvňujú aj množstvo minerálov, ktoré sa nachádza v našom tele. Vápnik, Sodík, či Draslík…

Problémy s obličkami a bolesť obličiek

Na správnu činnosť obličiek vplýva veľké množstvo faktorov, ktoré môžu prameniť priamo z organizmu, externého prostredia, alebo dokonca z psychiky. Chlad, nesprávna životospráva, problémy s krvným tlakom, dedičné ochorenia, či strachy prežité počas života dokážu spôsobiť rôzne nepríjemnosti. Problémy s obličkami sa tak môžu prejavovať symptómami, ktoré s nimi na prvý pohľad ani nemusia súvisieť. Únava, slabosť, nevoľnosť, bolesť krížov, zápal prenesený do podbruška, bedrovej oblasti, alebo problémy s močením. 

Pre podporu správneho a zdravého fungovania obličiek a predchádzania problémov je potrebná kombinácia pozitívnych vplyvov a minimalizácia negatívnych. Častou príčinou nepriaznivých dopadov je podceňovanie psychických príčin. Tie môžu byť vyvolané vnútornými konfliktmi, alebo traumatickými situáciami. Občas dochádza k predstave, že obličky ako párový orgán súvisia s partnerskými vzťahmi. Z psychického hľadiska sú však prepojené skôr s materinskou láskou. 

Telové sviečky a ich uplatnenie

Nepodceňovanie príznakov súvisiacich s problémami s obličkami, je pre ich správne fungovanie veľmi dôležité. Obličky sú predsa zdrojom našej životnej energie. Pre predchádzanie, minimalizáciu bolestí a prevenciu je vhodným riešením aplikácia telových sviečok na problémy s obličkami, ktoré sa uplatnia pri:

    • zníženie energetiky obličiek
    • podpora močového mechúra
    • ochorenie močovo-pohlavného ústrojenstva
    • ženské ťažkostiach
    • zápaly obličiek
    • bolesti v krížovej časti chrbtice
    • náchylnosť k prechladnutiu.

Telové sviečky na aktiváciu obličiek (ledvin) a ich aplikácia

Telové sviečky na obale obsahujú návod na ich aplikáciu pre konkrétnu časť tela. Pri tomto konkrétnom balíčku, doporučujem požiadať inú osobu ,ktorá sviečku na vyznačených bodoch na chrbte pridrži ,aby nedošlo k popáleniu .Na ilustrovanej postave sú znázornené body, kam sa telová sviečka prikladá. Pred samotným priložením na bolestivé a liečené miesto je však vhodné premasírovanie bodov, na ktoré sa bude sviečka prikladať. Samotná aplikácia telových sviečok na problémy s obličkami je proces pretrvávajúci 5 a viac dní. Pokiaľ problémy s obličkami pretrvávajú ,treba v sviečkovaní pokračovať kým nenastane úľava . Balíček sa skladá z bielych, žltých a oranžových sviečok, ktoré sa striedavo prikladajú na kostrč a obličky.Následne po prehriatí sa masíruje miesto okolo kostrče a obličiek ktoré s teplom uvolnili . Po vysviečkovani a premasírovaní doporučujeme obličky zabaliť do tepla a nenechať zachladnúť.

ODPORÚČANÉ: