Telové sviečky pre ženy – pomoc pri menštruačných bolestiach

telové sviečky pre ženy účinným pomocníkom pri menštruačných problémoch? Akým spôsobom napomáhajú k odstráneniu bolestí? Kde všade nájdu svoje využitie? Odpovede na tieto, a radu ďalších otázok, ohľadom prírodných sviečok pre ženy v spojení s nechvalnými menštruačnými bolesťami, nájdete v článku.

Telové sviečky pre ženy - pomoc pri menštruačných bolestiachObrázok – zdroj: freepik.com

Krehkosť a nežnosť sú už od nepamäti spojené so ženským pohlavím, ktoré keď prichádza ten správny čas v mesiaci, čelí rôznym zmenám. Mesačný cyklus, krámy, mesiačiky, menzes, alebo menštruácia je proces odohrávajúci sa v ženskom tele, ktorý je starý asi tak ako ľudstvo samo. Telo muža aj ženy je postavené rozdielne a menštruácia je tak čisto ženská záležitosť. Nie nadarmo sa predsa hovorí, že ženy prišli z Venuše a muži naopak z Marsu. 

Zdravý cyklus ženy sa rozdeľuje do viacerých fáz, pričom jednou z nich je aj ženami neznášaný “menzes”. Ten je silne zakorenený v živote ženy a prichádza raz do mesiaca vo viac, či menej pravidelnom intervale (spravidla ide o 28 dní). Zabezpečuje aktivitu reprodukčných orgánov, ktoré idú ruka v ruke s plodnosťou a je dôležitým ukazovateľom zdravia, ktoré každé ženské telo zvláda osobitne. Zvýšená chuť na sladké žiaľ nie je to jediné, čo so sebou mesačný ženský cyklus prináša. Precitlivenosť, zhoršenie pleti, náladovosť, ale aj dlhú škálu bolestí začínajúcich niekde v oblasti podbruška a končiacich pri kŕčoch. Tento proces sa odborne nazýva “dysmenorea” a je strašiakom každého ženského života.

Ako pôsobia telové sviečky pre ženy na ženské ťažkosti?

Bolestivou menštruáciou trpí asi každá piata žena a môžu za to neposlušné látky menom “prostaglandíny”, ktoré spôsobujú sťahovanie svalstva v maternici. Telové sviečky pre ženy z dielne Medo prečisťujú energetické dráhy v podbrušku a harmonizujú ženské pohlavné orgány. Vďaka komínovému efektu a zlúčeniny procesov, ktoré telové sviečky pre ženy ako nástroj prírodného liečiteľstva a alternatívnej medicíny vytvárajú, okrem prípadov bolestivej a nepravidelnej menštruácie pôsobia aj v boji s predmenštruačným syndrómom. Ten sprevádza napríklad pocit napätia v prsníkoch, zadržiavanie tekutín, nervozita, alebo už spomínaná precitlivenosť, ktorá je znakom blížiacej sa periódy. 

Ženy zažívajú menštruáciu približne 400-krát za život. Pre mnohé z nich je pri sprievodných bolestiach riešením siahnutie po analgetikách sľubujúcich účinné utlmenie bolesti. Patríte medzi ne aj vy? Vyberte sa cestou prírody a namiesto liekov siahnite po telových sviečkach pre ženy. Tie sú vytvorené z panenského včelieho vosku a bavlneného plátna. Sviečky tak disponujú s jemnou medovou vôňou, bez potreby pridania akýchkoľvek esenciálnych olejov. Na rozdiel od ostatných telových sviečok Medo, majú sviečky určené pre ženy jemnú ružovú farbu, ktorú si rozhodne zamiluje každá žena.

Svoje využitie nájdu pri problémoch s…

Telové sviečky pre ženy majú viacúčelové uplatnenie a to nie iba v prípade bolestivej, či nepravidelnej menštruácie, alebo predmenštruačných syndrómoch. Svoje využitie uplatnia aj pri nasledovných problemoch:

  • zápaly močových ciest;
  • cysty na vaječníkoch;
  • myómy na maternici;
  • ťažkosti pri močení;
  • zápal močových ciest;
  • zápal sliznice maternice.

Telové sviečky pre ženy a ich aplikácia

Sviečky pre ženy sa zaraďujú medzi telové sviečky s terapiou, čo znamená, že ich obal obsahuje návod na použitie pre konkrétnu časť tela. Pre zefektívnenie účinku sviečok je pred ich aplikáciou vhodné premasírovať liečené miesto/a, na ktoré sa budú sviečky prikladať. Telové sviečky pre ženy sa následne prikladajú na oblasť vaječníkov a lonovej kosti, následkom čoho sa energeticky aktivuje podbruško. Samotný hojivý proces však vychádza z problémov zranenej ženy, ktorý môže byť následkom strachov a nepokojov nadobudnutými rokmi života. Po dlhodobejšej aplikácii v podbrušku sa cysty postupne  zmenšujú, vstrebávajú.

ODPORÚČANÉ: