Ušné a telové sviečky Medo a ich liečebné využitie

Ušné a telové sviečky, ako nástroj terapií, ktoré napomáhajú k uvoľneniu a obnoveniu prirodzeného toku energie využívali už starodávne národy. Za dávnych čias sa vyrábali z rastlín, papyrusu, či kôry stromov, až postupom času nadobudli dnešnú podobu. Naši predkovia si už vtedy boli vedomí toho, že ak sa v prirodzenom prúdení energie objaví prekážka, vedie to k následným problémom a bolesti. Dnes je sviečkovanie jedným z mnohých spôsobov stimulácie akupunktúrnych bodov nášho tela.

Kónický tvar, komínový efekt a množstvo účinných látok

Ušné a telové sviečky Medo sú vyrobené z panenského včelieho vosku, bavlneného plátna, kurkumy a rady účinných látok. Sú ručne a s láskou šúľané v srdci Európy, na Slovensku. Lievikovito zvinutý – kónický tvar umožňuje vytvorenie komínového efektu. Vďaka nemu sviečky uvoľňujú bloky vzniknutý v organizme. Vyťahujú nežiadúce látky, chorobné zárodky, toxíny a následne harmonizujú. Sviečky Medo sú duté, stabilné a sú výborným spojencom v boji s bolesťami, zápalmi, či akútnymi, aj chronickými chorobami.

Ušné a telové sviečky ako zdravie z prírody

Nie nadarmo Egypťania, Indiáni, Číňania a ďalšie kultúry využívali sviečkovanie na očistu tela aj ducha. Ušné a telové sviečky sú nástrojom prírodnej medicíny, ktorej piliere sú podložené tisícročnými skúsenosťami. Skúsenosťami, ktoré priniesli úľavu už množstvu zákazníkom. Naše telo je náchylné na nežiadúce vonkajšie vplyvy a ich následkov sa zbavuje niekoľkými cestami. K najdôležitejším vylučovacím orgánom patria hrubé črevo, obličky, pľúca a koža. Práve prostredníctvom prikladania na kožu ušné a telové sviečky podporujú detoxikačnú schopnosť organizmu. Zbavujú stresu, strachov nahromadených počas života a navracajú stratenú rovnováhu. Sú prírodným a relaxačným nástrojom liečiteľstva.

Použitie ušných a telových sviečok Medo

Priaznivé účinky sviečok dokazuje množstvo spokojných zákazníkov a ich silu môžete okúsiť už aj vy. Ako však napríklad také sviečky na aktiváciu obličiek alebo telové sviečky pre ženy pracujú? Včelí vosk zabezpečuje dlhšie horenie a po zapálení sviečky na širšom okraji sa cez rozšírené póry a cievy odplavujú nahromadené usadeniny, ktoré narúšajú harmóniu tela. Následkom toho dochádza k znižovaniu bolesti a regenerácii liečeného miesta. Telové sviečky sa využívajú napríklad v prípade tráviacich ťažkostí, bolestí kĺbov, dýchacích ťažkostí, Sviečkovanie je liečebná technika, ktorá už odpradávna napomáha ku zdraviu a rovnako je tomu aj dnes.

NAJPREDÁVANEJŠIE: